Skirkite 1,2 % GPM, nes kova su vėžiu dar tęsiasi

Šiomis dienomis matomas Lietuvos gyventojų vieningumas ir skiriama pagalba Ukrainai rodo, kiek daug galime pasiekti veikiant iš vien. 💙💛
Kasdien kovodamos už vėžiu sergančių vaikų gyvybę suprantame palaikymo, paramos ir vieningumo poreikį, tad net nedvejodami Mamų unijos šeimos namuose suteikiame apgyvendimą nuo karo bėgančioms šeimoms. Tikime, kad sunkiausiu gyvenimo etapu svarbiausia turėti, į ką atsiremti ir pasitikėti nauja viltį nešančia diena.
Mamų unijos darbai šių sudėtingų aplinkybių fone negali sustoti. Kiekvieną dieną ruošiame vaikus ir jų šeimas kovai su klastinga onkologine liga.
Vėžys pateikia nemažai išbandymų, pareikalauja susitelkimo ir ryžto bei nemažų finansinių resursų.
Mamų unijos tikslas – paruošti stiprius, savimi pasitikinčius vaikus, kurie kartu su savo šeimos palaikymu, pasiektų laimėjimą intensyvioje kovoje už savo gyvybę.
Skirdami 1,2% GPM paramą Jūs padėsite Mamų unijos globojamiems vaikams įveikti vieną po kito vis sudėtingesnį kovos ringą.
Mūsų specialistų komanda pasiruošusi drąsiuosius herojus vesti link pergalės, tačiau tam itin reikalinga Jūsų finansinė parama.
Ar Jūs pasiruošę prisijungti prie stipriausios mažųjų kovotojų palaikymo komandos? 💪
GPM paramą Mamų unijai paskirti galite atlikus vos kelis nesudėtingus žingsnius:
✅ prisijunkite prie Elektroninio deklaravimo sistemos;
✅ puslapyje deklaravimas.vmi.lt pasirinkite skiltį „Paraiškos skyrimas“;
✅ užpildykite FR0512 formą pasirinkus 2021 mokestinį laikotarpį, nurodę E1 Gavėjo tipą – 2 bei E2 gavėjo identifikacinis numerį – 302288579 ir E3 Mokesčio dalies paskirtį – Parama fondo veiklai.
Ačiū, kad esate Mamų unijos bendruomenės dalimi!❤